Produktinfo Varm, vindtett vinterjakke med stretchfleece og ekstra varmesoner. Flere lommer og reflekser. Str. S–XXL.

Når det er kaldt nok

Denne varme jakken for vinterløpere byr på kraftige materialer og smarte detaljer.

## Newline Iconic Warmtack Jacket | |

Funksjon: Jakken er varm, men også litt for tett.

Kvalitet: Gedigen kvalitet og mange smarte løsninger.

God til prisen: Mye for pengene, men begrenset bruksområde.

Konklusjon: Warmtack Jacket er laget for seriøs vintertrening. Den sitter godt og er funksjonell i kulde, vind og snø. Men man blir også raskt svett i denne jakken når været er litt mildere. Det begrenser bruksområdet.

Pris: 900 kr.

www.newlinesport.com

Newline Iconic Warmtack Jacket

Med Iconic Warmtack Jacket er det lettere å komme seg ut å løpe selv når været er ordentlig ufyselig. Den viktigste grunnen er de ekstra fôrede sonene som dekker nakke, skuldre og nyrer, altså de delene av kroppen som er mest utsatt i vinterkulden.

Den tykke og myke stretchfleecen varmer utrolig godt på de kaldeste løpeturene. Men det tar ikke lang tid før svetten pipler når tempoet øker eller utetemperaturen stiger. Hele brystområdet føles også ekstra beskyttet mot vinden takket være en innlagt vindmembran.

Snittet er imidlertid litt kort og stramt, og vi hadde helst sett at ryggpartiet gikk enda lenger ned over baken. Som det er nå, opplever vi at jakken lett glir opp ved kraftige armbevegelser.

Når det gjelder detaljene, så er de generelt gode. Særlig kragen, med ekstra høyde i nakken, får plusspoeng. Det gjør også brystlommen som har plass til for eksempel en mobiltelefon. Ved håndleddene er det varmt fôr og tommelhull.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: