Produktinfo Løpejakke med elastisk Gore Windstopper-softshell på fronten. Mange reflekser. Asymmetrisk snitt ved håndleddene.

Perfekt for tempoløping

Vi har sett løsningen før, men sjelden så overbevisende gjennomført som her

16. november 2010

Asics Level 1 Gore WS Top | |

Konklusjon: Bearbeidingen er minst like imponerende som funksjonaliteten i dette plagget, som nærmest er en krysning mellom løpetrøye og -vest. Suverent når værfoholdene er de rette. Og rette værforhold vi si tørt og kaldt; dette er ikke en regnjakke.

Pris: 1294 kr.

www.asics.com

Snittet er elegant og materialene av høy kvalitet. Slik bør det være, med tanke på den alt annet enn minimalistiske prisen. På råkalde, men tørre vinterdager avsløres de øvrige kvalitetene, spesielt i form av effektiv vindbeskyttelse og suveren pusteevne.

Sistnevnte ivaretas av at Asics nøyer seg med å bruke vindtett membran i den delen av jakken som beskytter kroppen i motvind, mens ermer og rygg er laget i et tynt, ventilert materiale med en enestående evne til å la overskuddsvarmen forlate kroppen.

Vi har sett løsningen før, men sjelden så overbevisende gjennomført som her. Løper du fort på tørre dager, slik at du blir veldig varm, er komforten mye høyere enn med en vanlig løpejakke.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: