Produktinfo Lett jakke i 100 prosent nylon. Med justerbar hette, reflekser og stor rygglomme. Vekt: 160 gram. Str. S–XXXL.

Svett og jålete

Det er litt for mye mote og for lite funksjon i Nikes lette løpejakke.

15. februar 2012

Nike Hurricane Jacket | |

Funksjon: Jakken er lett og myk, men tett. Vi savnet bedre pusteevne.

Kvalitet: Hederlig kvalitet, den lave vekten tatt i betraktning.

God til prisen: Du kan få bedre (men ikke like lekre) løpejakker for 900 kr.

Konklusjon: Det er litt for mye mote og litt for lite funksjonalitet i denne jakken. Helt ubrukelig er den likevel ikke, og takket være den lave vekten og gode komprimerbarheten kan den være et fornuftig valg i tilfelle regn på en lang løpetur.

Pris: 900 kr.

www.nike.com

Man er ofte litt i tvil når det gjelder produkter fra Nike. Det er nemlig ikke alltid like opplagt om det er snakk om mote- eller treningsplagg. Med Hurricane har balansen åpenbart vippet litt for mye i retning av mote.

Jakken ser bra ut, snittet er sylskarpt, og den lille hetten er en fin detalj. Man føler seg med andre ord ganske fjong når man ser seg i speilet.

Når man er ute og løper, stiller det seg litt annerledes. Materialet puster ikke, og ettersom jakken er fullstendig blottet for ventilasjonsåpninger, blir man både klam og svett. Den har også en stor lomme i korsryggen, der innholdet hopper hit og dit.

Jakken har likevel også et par velfungerende detaljer. Hetten fungerer glimrende, men gjør det ikke mindre klamt. Justeringen i livet er enkel, og materialet er mykt, lett og særdeles enkelt å pakke sammen. Derfor er jakken god å ha med på løpeturer i ustadig vær.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: