Produktinfo Regntett løpejakke med hette, brystlomme, mp3- lomme, tommelhull, pakkepose og festestropp. Str. S–XXL.

Tåler dårlig vær

Salomons nye spesialjakke for regn og ruskevær har flere smarte løsninger.

Salomon XT WP II Jacket | |

Funksjon: Upåklagelig. Absolutt en strålende jakke i dårlig vær.

Kvalitet: Ripstopmaterialet er kraftig, og finishen er helt suveren.

God til prisen: Gjennomført og lekker, men heller ikke billig.

Konklusjon: Salomon har satt sammen en spesialisert og gjennomtenkt jakke som er god å løpe i (eller ha med for sikkerhets skyld) når været er dårlig. Snitt og detaljer er på topp, men det er vanskelig å bli kvitt svettedamp når intensiteten blir høy.

Pris: ca. 1500 kr.

www.salomon.com

Salomon har en usedvanlig evne til å utstyre produktene sine med små og funksjonelle løsninger som gjør at de skiller seg fra mengden. Denne lette løpe- og overtrekksjakken er et godt eksempel. Vi tok noen særdeles våte og forblåste turer i den knallgule jakken, som også er høyst synlig i trafikken. Og det er nettopp i dårlig vær at denne jakken virkelig kommer til sin rett.

Passformen er beregnet på aktiv bruk – den sitter ikke for stramt og har en lang og god rygg som stenger været effektivt ute. Regnvann trenger aldri inn, og den tettsittende hetten (som ikke kan tas av) sitter fantastisk godt, selv når vinden virkelig tar tak. En annen god detalj er den løse posen som man kan pakke jakken i og feste på armen. Som vanlig med vanntette jakker settes likevel pusteevnen på prøve når man virkelig svetter. Det problemet har heller ikke Salomon løst.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: