Fakta: Vind- og vanntett løpejakke i fireveis strekkmateriale. Ergonomisk snitt, ventilasjonskanaler og hette.

Topp vinterjakke

Denne fine og velsittende løpejakken byr på mange gode og funksjonelle detaljer.

## Craft Elite Run Weather Jacket | |

Pluss: Fin passform, god komfort og effektiv værbeskyttelse. Mange gjennomførte smådetaljer.

Minus: Relativt tung, tar en del plass når den er rullet sammen.

Pris: 1295 kr.

Konklusjon: Det er ikke umiddelbart så lett å se, men den tilsynelatende anonyme jakken er faktisk full av funksjonelle detaljer som gjør den til et førsteklasses alternativ på harde løpeturer om vinteren.

www.craft.no

Denne myke og ganske tøyelige løpejakken er en videreutvikling av en Craft-modell som vi tidligere har vært svært begeistret for på disse sidene. Og det gode inntrykket har blitt enda bedre i denne oppdaterte utgaven. Den har mange smarte detaljer som løfter den vann- og vindavvisende jakken godt over snittet.

Først og fremst føles de nye materialene svært behagelige og mindre syntetiske enn vi er vant til – helt fri for irriterende knitrelyder som er så typiske for de fleste vannavvisende jakker. Små og velplasserte ventilasjonsåpninger øker avdampingen av svette merkbart, uten at det virker negativt på værbeskyttelsen. I tillegg sørger snøringen i livet for en god passform og forebygger flagring.

Jakken er utstyrt med en av de beste hettene vi har prøvd på lang tid. Den strammes med en enkel snørejustering, slik at den sitter godt på hodet. Når hetten ikke er i bruk, kan den rulles sammen og holdes på plass av en stropp. Det er enkelt og velfungerende og fremfor alt lett å betjene uten å måtte stoppe opp på løpeturen.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: