Vi maraton-tester løpejakke

Løp deg gjennom vinteren og rett inn i våren med Diadoras flotte løpejakke. Vi har testet jakka som du akkurat nå får til en super velkomstpris sammen med Aktiv Trening.

20. desember 2017 av Redaktionen

Nå kan du løpe gjennom vinden uten å bekymre deg for å fryse underveis. Denne løpejakka fra Diadora er nemlig skapt for de vindfulle dagene, som det jo er en del av her i Norden. I Aktiv Trening har vi en løpeglad nettredaktør som i 2017 har løpt fire halvmaraton, åtte maraton og et ultraløp. Derfor meldte vi ham på enda et maratonløp, og ga ham jakka slik at han kunne si sin mening om den.

”For det første synes jeg at den har en super passform, og det er viktig. Løpetøy skal følge bevegelsene dine og ikke jobbe mot dem, for det koster både krefter og konsentrasjon, " forteller han. 

”En annen ting jeg er glad for med jakka, er meshpanelene under armene, på ryggen og i nakken. De øker både jakkas bevegelighet og så gir de skikkelig god ventilasjon. Da jeg hadde løpt 35 kilometer, åpnet jeg glidelåsen litt,og det var en god måte å øke luftgjennomstrømningen på. Jeg har tidligere løpt med jakker, der jeg hele tiden holdt på å koke over, og det er ikke noe ålreit - verken med tanke på væsketapet eller fordi det er fort gjort å fryse når tøyet er vått.”

>> Akkurat nå kan du få løpejakka sammen med tre numre av Aktiv Trening for  KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto). Du sparer 869 kr.<<

Diadoras løpejakke er utstyrt med flere praktiske detaljer. På brystet er det en skrå lomme der du kan ha nøkler, et kredittkort eller en mobiltelefon, uten at det får jakka til å svinge ut av kontroll når du løper. Lomma har for øvrig et lite hull på innsiden, slik at du kan legge ledningene fra hodetelefonene gjennom hullet og opp på innsiden av jakka, slik at du ikke fanger ledningene med tommelen. Jakka har også reflekser på framsiden, på siden og på ryggen, slik at du blir sett når du løper i mørket.

”En siste ting jeg var spesielt glad for da jeg løp maraton med jakka, var hvor tynn og lett den er - samtidig som den holder vinden ute. Det var supert. Og så er det deilig at det er strikker rundt håndleddene og i en snor rundt livet, slik at du kan stramme jakka tett inntil kroppen. Det er en skikkelig herlig funksjon på en kjølig dag.”

Vi er med andre ord superfornøyde med løpejakka - og det er vi sikre på at du også blir.

Akkurat nå får du løpejakka sammen med 3 numre av Aktiv Trening for KUN 99,50 kr. (+ 49,40 kr. i porto). Du sparer 869 kr. Og så er du for alvor klar for å løpe våren i møte. Les mer om tilbudet her.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: