Produktinfo Tights og løs løpeshorts i ett. Baklomme med glidelås, nettinglommer på tights. S–XXL.

Lækre 2-i-1-shorts

Ved første øyekast er dette en klassisk, løstsittende shorts. På innsiden er det imidlertid en stram og lett komprimerende tights.

Gore Running X-Running 2.0 shorts | |

Konklusjon: Den velsittende shortsen er glimrende til alle former for løping, og den stramme tightsen lar deg løpe langt uten at plagget gnager. Gjennomtenkte og funksjonelle detaljer som geléstropper og gode lommeløsninger er prikken over i-en.

Pris: 595 kr.

www.gorerunningwear.se

Ved første øyekast er dette en klassisk, løstsittende shorts. På innsiden er det imidlertid en stram og lett komprimerende tights. Resultatet er en fin kombinasjon som er behagelig å løpe med, og som ikke minst tilfredsstiller deg som liker tightsfølelsen, men som likevel gjerne vil ha en løsere shorts.

Vi tror at de aller fleste vil like denne kombinasjonen. I tillegg til den høye komforten byr shortsen på en mengde gode detaljer, blant annet åtte små løkker til gelé, nettinglommer og en baklomme med plass til en smarttelefon. I tillegg er materialer og finish helt på topp, og resultatet er en helt suveren løpeshorts.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: