Usedvanlig komfortabel løpeshorts

De sitter som et skudd, tar seg godt ut og har mange gode små detaljer.

Salomon XA series V Short | |

Passform: Den måten tightsen er hengt fast i shortsen på er svært vellykket. I motsetning til de andre hybridene i testen kan ytterstoffet følge kroppens bevegelser uten at tightsen stritter imot, og det føles som om man har på seg en egen shorts utenpå behagelige, tynne tights.

Bruksopplevelse: Løsningen med å henge tightsen i linningen er ikke bare vellykket sett fra et estetisk synspunkt, den fungerer også svært godt i praksis. Den gir god bevegelsesfrihet, og snittet, de velplasserte sømmene og de myke materialene gjør shortsen usedvanlig komfortabel. Samtidig føles løsningen til Salomon mindre varm enn andre hybrider.

Konklusjon: V Short er en av de aller beste hybridene. Den er laget av gode materialer, og oppbygningen vitner om at Salomons designere har tenkt grundig gjennom hvordan man setter sammen en hybrid ved hjelp av færrest mulig kompromisser. Denne og modellen til Nike er de eneste hybridene i testen som nærmer seg en rendyrket løpeshorts og som kan anbefales til ambisiøse løpere og konkurranser. De sitter som et skudd, tar seg godt ut og har mange gode små detaljer.

Pris: 470 kr.

www.salomonrunning.com

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: