Produktinfo Løpesokk i fukttransporterende materialer. Blant annet soneforsterkninger og ventilasjonsfremmende riller og en tynn overdel.

Kos for føttene

Ingen irriterende sømmer, en perfekt passform og ikke minst detaljene som øker fukttransporten, gjør sokkene til et godt kjøp.

Craft Pro Cool Run Sock | |

Konklusjon: En sokk er ikke bare en sokk. Det understreker denne testen av Crafts nyeste skudd på stammen. Ingen irriterende sømmer, en perfekt passform og ikke minst detaljene som øker fukttransporten, gjør sokkene til et godt kjøp.

Pris: 149 kr.

www.craft.no

Craft har lenge hatt løpesokker i sortimentet, men nå har en ny serie med høyt spesialiserte sokker (det finnes egne modeller til blant annet sykling) løftet sokkene til et nytt nivå. Passformen er mye bedre enn vi har opplevd tidligere med dette svenske merket. De optimalt plasserte trykkpunktene gjør faktisk det de skal, nettopp ved å redusere trykk og slitasje mot huden. Men den detaljen vi liker aller best, er ventilasjonspanelene og den svært tynne overdelen i den testede løpesokken for varmt vær. Varmetransporten er tilnærmet optimal, og føttene blir aldri for varme.

Les også

Hva vil du oppnå med treningen det neste året?

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: