Produktinfo Løpesokker med "3D-dot-system". Antibakteriell behandling. Fås i flere farger og størrelser og i sykkelversjon.

Suveren løpesokk

Funky, funksjonelle flekker og effektiv kompresjon gjør Racing Sock til en vinner.

11. januar 2013

## Compressport Racing Sock | |

Funksjon: De sitter godt, fjerner svetten og har flere interessante detaljer.

Kvalitet: Bearbeidingen er bunnsolid, og materialene er av høy kvalitet.

God til prisen: 139 kroner er en helt grei pris for så gode løpesokker.

Konklusjon: Sokkene er meget gode. Fremfor alt tilfører de markerte fl ekkene en ekstra dimensjon som løfter løpesokkene til et nivå over den normale standarden. Prisen må sies å kunne rettferdiggjøres av de mange smarte detaljene og den høye kvaliteten.

Pris: 139 kr.

www.compressport.com

Compressport Racing Sock

Det er mer enn designmessige tanker som ligger bak de litt sære grønne flekkene som preger denne løpesokken. Man kjenner nemlig tydelig at flekkene er der når man løper. Det er ikke ubehagelig, men om det gir den formen for lindrende akupressur som produsenten påstår, tør vi ikke å vurdere. Derimot gir de sirklene god friksjon mot løpeskoen, slik at ikke foten glir frem og tilbake.

Samtidig bidrar løsningen til litt bedre luftsirkulasjon rundt føttene, fordi luften trenger inn mellom forhøyningene. Sammen med det svettetransporterende materialet gjør det at føttene holder seg helt tørre, selv når man øker intensiteten. Rundt akillessenen har de grønne flekkene den ekstra funksjonen at de reduserer skoens trykk mot senen.

I tillegg sitter sokkene eventyrlig godt på foten – godt hjulpet av det komprimerende materialet.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: