Få vinterens flotteste løpetights

Hold varmen, og nyt løpeturene hele vinteren for bare 99,50 kr. Akkurat nå har vi nemlig tilbud på et par flotte vintertights, slik at du kan nyte treningen uten å fryse.

19. desember 2018 av Aktiv Trening

Nå er det slutt på å fryse på løpeturen. For bare 99,50 kr. kan du akkurat nå få et par flotte løpetights som er designet for å følge kroppen og holde kulda ute. Når du fryser bruker nemlig kroppen energi på å varme deg opp, og den energien trenger du selvsagt til å løpe og nyte turen. 

De svarte løpetightsene er ekstra tjukke og er designet slik at de holder den kalde vinden ute. Og så er de herlig elastiske og sitter tett, slik at de følger kroppens bevegelser uansett om du varmer opp, løper eller tøyer ut.

Det er reflekser nedover langs siden og rundt beina, så du blir sett på mørke kvelder. I tillegg har de ekstra høy midje og en strikk i livet som du kan justere slik at de ikke glir ned når du løper. 

Du kan velge mellom en herre- eller damemodell. Herremodellen har en innvendig lomme foran, mens damemodellen har en lomme på ryggen, og begge lommene egner seg glimrende til å oppbevare ting som nøkler eller bankkort i på løpeturen.

Akkurat nå kan du få de flotte tightsene sammen med tre numre av Aktiv Trening for BARE 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. Totalt 149 kr.) Så da er det ikke noe problem å nyte treningen og komme godt i gang med 2019.

Her kan du lese mye mer om det fantastiske tilbudet. 

Tilbud til deg: Genial treningstrøye fra Craft

Myk, lett og elastisk. Craft har laget en skikkelig fet treningstrøye som sitter tett inntil kroppen og følger alle bevegelsene dine. Og den kan bli din for BARE 99,50 kr. Trøya fås både til menn og kvinner, og den kan brukes til stort sett alt - enten det er en gåtur i skogen, trening på senteret eller en løpetur. På kalde dager er den perfekt som et lunt mellomlag under en jakke, mens den på litt varmere dager fungerer fint som ytterste lag. Trøya er designet med et hull ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren i. Dermed kan du trekke ermet nedover hånda og holde hendene varme på kjølige dager. Akkurat nå får du trøya sammen med tre numre av Aktiv Trening for BARE 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Her kan du lese mye mer om det fantastiske tilbudet.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: