Produkt info: Tracksters i elastisk mykt skallmateriale. Snøring og strikk i bukselinningen. Liten nøkkellomme i korsryggen. Reflekser og glidelåser ved anklene.

Løst og ledig

Tights eller joggebukser? Med denne løpebuksen fra Haglöfs slipper du å velge.

Haglöfs Intense Pants | |

Kvalitet: Materialkvalitet og bearbeiding holder et høyt nivå.

Passform: Plagget sitter som et skudd og gir god bevegelsesfrihet.

God til prisen: Helt klart. Prisen er som for en god løpetights.

Konklusjon: Hvis du helst vil unngå å løpe i vanlige tights, eller hvis du bare vil ha en ny løpebukse, er dette et av høstens mest interessante alternativer. Passformen og kvaliteten er helt på topp og bør kunne tilfredsstille selv de mest krevende løpere.

Pris:799 kr.

www.haglofs.se

Det finnes alternativer hvis du er blant dem som virkelig ikke liker tettsittende løpebukser: Svenske Haglöfs leverer noe de kaller en trackster, en hybrid mellom stramme tights og løse joggebukser, som gir det beste fra begge verdener. Og Intense Pants overbeviser.

Mest begeistret er vi for den halvstramme passformen og de myke skallmaterialene som både gir maksimal bevegelsesfrihet og som har suveren pusteevne.

Det glatte stoffet er dessuten svært funksjonelt på smale skogstier der busker og kratt ikke hekter seg fast.

Glidelåsene ved anklene, som er beskyttet av kraftig tekstil, kunne vi godt ha unnvært. Stoffet er nemlig så elastisk at det ikke er noe problem å ta dem på uten å dra opp glidelåsene. Og ved løping i vått gress gjør glidelåskonstruksjonen at buksebena slår en del rundt leggene.

Så lenge plagget ikke er klissvått, er det likevel perfekt til årstiden. Med superundertøy under kan du også bruke det om vinteren.

Les også

Hva vil du oppnå med treningen det neste året?

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: