Produktinfo Tights med elastiske paneler. Innvendig nøkkellomme. Glidelås ved anklene og snøring i livet. Mange reflekser.

Omfattende muskelstøtte

Hvis bare det beste er godt nok, bør du se nærmere på denne løpetightsen.

Salomon Eco SLab Exo III Tight | |

Passform: Passform og kompresjon er tilpasset slanke løperben.

Kvalitet: Materialer og bearbeiding av gjennomgående høy kvalitet.

God til prisen: God funksjonalitet og høy kvalitet, men prisen er høy.

Konklusjon: Et fullblods kvalitetsprodukt som viser hvor bra det er mulig å lage et enkelt enkelt produkt som en lang løpetights. Muskelstøtten føles i det minste effektiv og har i hvert fall ingen negative bivirkninger, bortsett fra virkningen på bankkontoen.

Pris: 1195 kr.

www.salomonrunning.com

Løpetights er ikke nødvendigvis dusinvare. Det viser Salomon tydelig med sitt absolutt mest avanserte alternativ i denne kategorien. Vi skal ikke mene så mye om bikubemønsteret, men konstaterer at meningen om mønsteret var delt blant våre testere.

Når det gjelder funksjonen, hørte vi derimot ingen klager. Den testede tightsen byr nemlig på merkbar muskelstøtte og klemmer musklene godt inn mot skjelettet. I teorien skal det resultere i mindre muskeltretthet under og etter løpeturen.

Forklaringen er at musklene vibrerer mindre under landingen og dermed får bedre arbeidsbetingelser. Teorien er vanskelig å teste objektivt, men testpanelet syntes at det fungerte. Vi skal ikke ta stilling til om virkningen er reell eller innbilt.

Rent kvalitativt minner tightsen fra toppen av Salomon-hyllene om øvrige produkter fra den franske produsenten. Bearbeiding, passform og de smarte små detaljene – som ofte er nettopp det som skal til for at et produkt skal skille seg ut, er helt på topp, med den myke nettingdelen i knehasene og den intelligente strammingen rundt musklene som klare høydepunkter.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: