Liker du ikke tights? Prøv Adidas' nye løpebukser. Det er et godt alternativ med behagelig, løs passform.

Suverene løpebukser

Er du blant dem som hater tights, er Adidas Supernova Pant et par suverene løpebukser.

Adidas Supernova Pant | |

Passform: Buksene sitter perfekt og løst uten å flagre for mye.

Kvalitet: Buksene er laget av et lett og vindtett material. Mange gode detaljer.

God til prisen: Ja, også fordi du kan bruke buksene til annet enn løping.

Konklusjon: Tights er bedre å løpe i, men hvis du ikke føler deg tilpass i et par tights, er disse buksene et utmerket valg. I tillegg kan de brukes som et par gode overtrekksbukser, for eksempel når du skal holde varmen etter trening.

Pris: 600 kr.

www.adidas.no

Hvis du er blant dem som ikke kunne drømme om å løpe i tights, er disse buksene et godt alternativ når du skal løpe i vinterhalvåret. Adidas Supernova Wind Pant er svært lette og laget av et tynt, men overraskende vindtett stoff. Buksene er utstyrt med ventilerende mesh på baksiden, både bak knærne og ved hoftene, og det gjør at de ikke blir for varme. I tillegg gjør passformen at de sitter som et skudd, og buksene har mange gode detaljer. Du finner blant annet glidelåser med reflekser ved lommene og sjenerøse åpninger for bena, slik at du får dem på deg selv om løpeskoene allerede sitter på føttene.

Selv om Adidasbuksene får mye ros av våre testere, har de den samme ulempen som andre løpebukser av løst snitt, nemlig at stoffet flagrer og støyer når du løper. Det må du imidlertid finne deg i så lenge du nekter å bruke tights. Derfor trekker det heller ikke ned i vår vurdering. Disse buksene er et svært godt produkt, og våre testere fant også ut at de er praktiske til annet enn løping. De er for eksempel gode som overtrekksbukser som kan tas på like etter trening for å hindre at man blir kald. De er også gode og varme når man tar en tur med sykkelen.

Reflekser.

  • Glidelåsene på lommene og ved buksebena fungerer som reflekser.

Ventilasjon.

  • Buksene er laget i meshstoff bak knærne og ved hoften. Det gir god ventilasjon.

PRODUKTINFO:

Lange, løse løpebukser. Lommer i sidene. Reflekser. Glidelåser i bena.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: