Fakta: Lang og varm kompresjonstights. Store reflekser. XXS–XXL og tre lengder.

Varm og velsittende løpetights

Varm kompresjonstights er en vanskelig balanse. 2xU lykkes langt på vei.

## 2xU Thermal Compression | |

Pluss: Passform og kompresjon. Behagelig varm og et svært allsidig plagg.

Minus: Høy pris. Dessuten savner vi en lomme i korsryggen.

Pris: 969 kr.

Konklusjon: En meget allsidig tights som egner seg til det meste av utendørsaktivitet om vinteren. Plagget har en fantastisk passform, utmerket kompresjon og varmer godt. Litt få detaljer.

www.2xu.no

Kompresjon og varme er egenskaper som det kan være vanskelig å forene. Produsentene har problemer med å få materialet til å være støttende samtidig som det skal være varmt. Likevel har australske 2xU langt på vei klart kunststykket og leverer en av de mest velsittende og støttende vintertightsene vi har prøvd.

Det rufsete materialet er overraskende elastisk og passformen er suveren. Det tar litt tid å få den på, men når det først er gjort, gir plagget god støtte for baken, leggene og baksiden av lårene. Ellers er tightsen enkel med få detaljer: Reflekser på bena og en liten nøkkellomme er alt. Det er i underkant, og vi savner for eksempel en korsrygglomme til bankkort og telefon.

Ellers er tightsen utrolig allsidig og fungerer både under og etter trening, og den gjør det glimrende både til løping, sykling og langrenn. På de kaldeste dagene kan du trekke over en vindtett skallbukse.

Kvaliteten er god, men plagget begynner å bli litt frynsete i kanten etter et par måneders bruk og hyppig vask. Det har ingen større betydning for funksjonen, men går litt utover utseendet.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: