Produktinfo Vintertights i to farger. Glidelåslomme, flere reflekser og glidelåser på leggene. Str. S–XL.

Varm tights i retrodesign

Bortsett fra den i våre øyne litt misforståtte retrodesignen er det ingenting å utsette på denne vintertightsen fra Craft.

21. november 2012

## Craft Performance Thermal Tights | |

Konklusjon: Bortsett fra den i våre øyne litt misforståtte retrodesignen er det ingenting å utsette på denne vintertightsen fra Craft. Den sitter perfekt og er meget behagelig når det er kaldt. Blir det virkelig kaldt, trenger du et vindbeskyttende lag på utsiden.

Pris: 599 kr.

www.craft.no

Craft Performance Thermal Tights

Craft Thermal Tights gir god komfort ved moderat kulde. Den sitter som et skudd takket være smidige materialer og fasongsydd passform. Den sitter behagelig lavt på kroppen og trykker ikke på magen, og den kan strammes inn ved hjelp av snøring i livet. Den lodne innsiden føles behagelig mot huden, og de flate sømmene er umerkelige.

Ett enkelt ankepunkt gjelder de brede fargepanelene ned langs lårene. Vi forstår at design er viktig, men panelene gir også flere sømmer. Kilene er i mer pustende materiale, men det er vel egentlig ikke på utsiden av lårene at behovet for lufting er størst. Likevel er dette til syvende og sist mest et spørsmål om smak og behag.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: