Produktinfo ¾-tights i polyestermateriale. Lomme i korsryggen og nettingpaneler i knehasene. Fås kun i svart. Str. S–XXL.

Veldig god løpetights

En eksemplarisk tights som viser, hvordan det skal og kan gjøres, og prisen er meget rimelig.

## Nike Capri Tight | |

Konklusjon: En eksemplarisk tights som viser, hvordan det skal og kan gjøres, og prisen er meget rimelig. Passform og materialvalg passer oss godt, selv om enkelte nok vil synes at tightsen er i strammeste laget. Detaljene er velvalgte og fungerer fint.

Pris: 490 kr.

www.nike.com

Nike Capri Tight

Såkalte ¾-tights er idelle når du trener vår og høst, da de gir luft til leggene, men beskytter de utsatte knærne mot kald vind. Nike Capri Tight er et førsteklasses alternativ i denne kategorien.

Det første man legger merke til er den glimrende passformen. Capri Tight sitter som den skal på de riktige stedene, den har et lavt liv, og sammen med den brede strikken gjør det at den ikke trykker på magen. Materialet er relativt kraftig og tett og med en nesten muskelkomprimerende effekt. Det har vi sansen for, men det er nok ikke alle som er enige. Ellers er det mange gode detaljer som en stor, vanntett lomme i korsryggen, helt flate sømmer og ventilerende netting i knehasene.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: