Produktinfo Knickers med glidelåslomme og nettinglomme for 1–2 geler. Netting i korsrygg og knehaser.

Ventilert passform

Craft Performance Hybrid er en usedvanlig gjennomført knickers som virkelig er til hjelp både under trening og konkurranse.

## Craft Performance Hybrid 3/4 | |

Konklusjon: Craft Performance Hybrid er en usedvanlig gjennomført knickers som virkelig er til hjelp både under trening og konkurranse – og som dessuten passer perfekt til årstiden. Den vil definitivt tiltale kresne løpere. Bare små detaljer hindrer at den får full pott.

Pris: 490 kr.

www.craft.no

Craft Performance Hybrid

Det er en fornøyelse å løpe med denne ¾-lange knickersen som beskytter knærne effektivt mot nedkjøling, samtidig som leggene er bare. For å få ekstra god pusteevne har Craft plassert nettingpaneler i korsryggen og knehasene. Godt tenkt, og meget velfungerende, særlig under konkurranser og fartsfylt trening der det er viktigere å bli kvitt overskuddsvarme enn å holde seg varm.

Også lommene er gjennomtenkt. Ved høyre hofte er det en glidelåslomme med plass til mobiltelefon. På venstre side er det en elastisk nettinglomme. Glidelåslommen kunne godt hatt litt vanntett stoff, siden man gjerne svetter litt ved hoften.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: