Produktinfo: Teknisk løpetrøye i svettetransporterende materialer. Kompresjonspaneler. Glidelås og reflekser. Str. S–XXL.

Kroppsnær opplevelse

Trøyen fra Salomon er mer enn en trøye. Den er full av funksjonelle teknologier.

## Salomon Exo Motion LS Zip Tee | |

Funksjon: Svettetransport, varme og ventilasjon av ypperste klasse.

Kvalitet: Herlig myke materialer og svært god bearbeiding.

God til prisen: Prisen er høy, men rettferdiggjøres av kvalitet og funksjon.

Konklusjon: Det myke og lodne materialet, førsteklasses svettetransport og gode ventilasjonsmuligheter gir mange plusspoeng. Likevel skal det sies at vi sitter igjen med en følelse av at trøyen ville vært enda bedre uten den innlagte muskelstøtten.

Pris: 829 kr

www.outnorth.no

Dette er ikke en trøye for de sjenerte. Den kroppsnære fasongen avslører hver minste valk, og designen er ikke særlig diskré. Det er likevel ikke bare utseendet som befinner seg svært langt fra en klassisk bomullstrøye.

Salomon har slått til med mengder av smarte løsninger i Exo Motion-trøyen. Mest bemerkelsesverdig er de innlagte panelene som er ment å skulle støtte musklene når du løper. I teorien skal det gjøre deg mer utholdende, særlig på de lengste løpeturene.

I praksis kunne vi likevel ikke si at vi merket denne virkningen. Tvert imot opplevde vi at kompresjonsdelen over øvre del av ryggen fikk den uskjermede glidelåsen til å presse ubehagelig mot bryst og hals.

Når det er sagt, fungerer de øvrige løsningene helt fint. Svettetransporten er svært god, takket være forskjellige materialtykkelser og -kvaliteter, og stoffet er utrolig mykt mot huden. Trøyen er lang i livet og holder den utsatte korsryggen varm.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: