Produktinfo Løpetrøye i mykt skallmateriale med vindtett membran i front, rygg og ermer. Krage med lue og kort glidelås. Str. S–XL.

Løpetrøye med innebygd lue

Gjennomført, meget komfortabel trøye med god passform i mykt skallmateriale.

Puma Gore N2S WS Tee | |

Konklusjon: Gjennomført, meget komfortabel trøye med god passform i mykt skallmateriale. God ventilasjon og pusteevne gjør at den tåler svettedrivende trening under kalde forhold. God vindtetthet og smarte detaljer gjør ikke plagget mindre attraktivt.

Pris: 1295 kr.

www.puma.com

Pumas Next2Skin-trøye i mykt skallmateriale har gjennomgått visse oppgraderinger som gjør plagget enda mer funksjonelt. Passformen er ikke altfor stram, og dermed er det plass til en mellomlagstrøye i disse råkalde vintermånedene. Samtidig er materialet godt avstemt slik at det verken virker for tykt eller for tynt.

Sammen med en strategisk blanding av vindbeskyttelse og soner med ekstra god ventilasjon, går isolasjon, ventilasjon og pusteevne opp i en høyere enhet, også på virkelig kalde dager. En lue som er sydd inn i kragen, er også noe nytt. Det er nok mest en gimmick, men det fungerte faktisk helt fint i en situasjon med uventet væromslag. Vi savner imidlertid en liten lomme.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: