Fakta: Langermet trøye i strechmateriale. Ergonomisk passform. Svettetransporterende med glidelås foran.

Myke materialer og god passform

Treningstrøyen fra Craft er god til det meste.

## Craft pullover | |

Pluss: Myke materialer. God anvendlighet. God glidelås.

Minus: Mangler lomme og reflekser

Pris: 599 kr.

Konklusjon: Treningstrøyen fra Craft kan brukes til det meste. På kalde dager er den perfekt som et varmende mellomlag, mens den på litt varmere, vindstille dager fungerer fint som ytterlag. Materialene er myke og gode, og passformen er avslappet uten å være slaskete.

Treningstrøyen fra Craft er enkel og god. Den har et bredt bruksområde og passer både om våren, høsten og vinteren, men bruk gjerne en jakke eller vest utenpå i litt kald vind, for den er ikke vindtett.

Det første man legger merke til når man trekker den over hodet er de myke og gode materialene. De føles behagelig mot huden og er samtidig så tøyelige at de gir full bevegelsesfrihet. Hele trøyen er laget i de samme materialene. Det er ingen ventilerende paneler verken på ryggen eller under armene, men det gjør ikke noe så lenge intensiteten ikke er altfor høy.

Trøyens passfom inviterer ikke til intensiv intervalltrening. Til det er stilen for for avslappet, men det er en passform som appellerer til de fleste.

Detaljene er få, men gode. Avslutningen på ermene er fasongsydd, så de sitter godt nedover håndbaken. Glidelåsen i halsen er lang og har en lås som er konstruert slik at den ikke glir opp av seg selv eller irriterer halsen. Materialet bak glidelåsen sørger for at den ikke gnisser mot huden. Godt tenkt. Kragen ligger mykt mot halsen og har en passe høyde. Det eneste trøyen mangler er en lomme og noen refleksdetaljer – det hadde vært fint å ha når den brukes som ytterste lag.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: