Fakta: Langermet trøye i fleece. Glidelåslomme på brystet.

Varm og god løpetrøye

Enkel og velsittende trøye fra Salomon briljerer med spennende materialer.

## Salomon Trail Runner Warm LS Zip Tee | |

Pluss: Tett og fin passform. Myke behagelige materialer med god svettetransport.

Minus: Mangler reflekser når den brukes som ytterlag.

Pris: 719 kr.

Konklusjon: En god og vellykket trøye med fin passform og myke deilige materialer. Trøyen har fine allroundegenskaper og vil være et godt valg gjennom alle de tre kjølige årstidene. Prisen er faktisk også ganske rimelig.

www.salomon.com

Ved første øyekast er det ikke noe spesielt ved denne halvtykke mellomlagstrøyen fra Salomon, men på kroppen er saken en annen. Årsaken ligger først og fremst i materialsammensetningen.

En blanding av polyester og elastan gir kroppsnær passform og god bevegelighet, samtidig som det er brukt en interessant, strukturert metervare på torsoen. Det gir varme uten at man blir for varm, og stoffet føles virkelig godt rett på kroppen, i motsetning til mange andre fleecetyper som lett føles klamme eller har dårlig evne til å absorbere svette. I armhulene er det brukt åpen netting – og det er smart.

Trøyen er enkel, men har flere funksjonelle detaljer. Ermene er ekstra lange og utstyrt med tommelløkker, og lommen på brystet er flat og elastisk og sørger for å holde småting på plass – ikke minst takket være den gode glidelåsen.

Det er lite å utsette på trøyen, men vi ønsker oss noen reflekser. Det hadde vært fint sammen med den klare fargen på testproduktet, og vi savner en litt strammere passform i livet. Noen vil nok synes at den er for vid.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: