Fakta: Trøye med vindstopperfront og innebygde luffer. Rygglomme og mange reflekser.

Vindtett trøye

God passform og mange funksjonelle detaljer gjør Craft-trøyen til en vinterfavoritt.

## Craft Elite Run Wind Jersey | |

Pluss: Mange velfungerende detaljer. Den vindtette membranen er særdeles god.

Minus: Halsen er litt lav og åpen og gjør at man trenger et skjerf.

Pris: 849 kr.

Konklusjon: En førsteklasses løpetrøye med mange gode detaljer. Det er likevel den myke, smidige og ganske pustende vindtette membranen i fronten som stjeler oppmerksomheten og gjør trøyen til en favoritt blant testerne.

www.craft.no

Det virker som om designerne hos Craft har fått frie tøyler med Wind Jersey. Trøyen er full av tekniske detaljer og oppfinnsomme innslag som en skrå glidelås, magnet i kragen og ikke minst de innebygde luffene. Og alt dette har noe for seg. Detaljene fungerer nemlig fint sammen og bidrar til svært god funksjonalitet.

Vi satte særlig stor pris på de innebygde luffene som holder hendene varme i begynnelsen på løpeturen når det er litt kaldt i været, og som lett skyves opp i ermet når man har fått opp varmen.

De mange fine detaljene utfylles av en overlegen passform som får trøyen til å sitte tett på kroppen, men uten å stramme. Den vindtette membranen i hele fronten er særdeles fleksibel og ganske effektiv, men har likevel ganske god pusteevne. Det er en fin kombinasjon. Det tynne og smidige materialet i ryggen, sidene og ermene lar svetten fordampe raskt.

Trøyen har også et stort bruksområde. Den er fin som ytterlag på kjølige dager og fungerer glimrende som mellomlag under en skalljakke hvis det er skikkelig kaldt.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: