Hva? Isolerende løpevest med dunfyll og syntetiske fibre. Rygglomme og reflekser. Str. S–XL.

Astronomisk løpevest

Tykke varmesoner og høy pris kjennetegner den nye løpevesten fra Nike.

## Nike Aeroloft 800 | |

Pluss: Varm, behagelig og med god passform. God ventilasjon selv om den varmer godt.

Minus: Smådetaljer og bearbeiding, særlig med tanke på prisen.

Pris: 1431 kr.

Konklusjon: Et interessant og annerledes produkt som både isolerer godt og har god ventilasjon. Perfekt for tørre løpeturer i kaldt vær. Den har likevel et par irriterende småfeil – og en litt for høy pris.

www.runnerinn.com

Aeroloft 800 er navnet på en ny løpevest fra Nike med flere interessante løsninger, blant annet soner med tykk dun-/fiberisolasjon. Blir sølvfargen for utenomjordisk, fås vesten i svart, gult, grønt og oransje.

Vesten fungerer optimalt til løpeturer ved temperaturer rundt null grader, der dunmaterialet varmer merkbart og beskytter godt mot vind. Samtidig er ventilasjonen glimrende takket være små ventilasjonsåpninger mellom hver dunkanal.

Vesten sitter kroppsnært spesielt over skuldrene og ermeåpningene, og hele passformen er stram og egnet for løping. Det føles bra og gjør at vesten ikke flagrer underveis. Kragen er likevel litt kort, og vi savner en liten "brett" til glidelåsen som lett irriterer halsen.

Materialet er overraskende slitesterkt i forhold til den lave vekten. Vesten har reflekser på ryggen og logorefleks på fronten. Ellers begrenser detaljene seg til en liten korsrygglomme. Alt i alt et positivt bekjentskap, men til en litt høy pris.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: