Fakta: Dunvest til løping. God rygglomme og mange reflekser. Vekt: 198 g (str. M). Kan maskinvaskes.

Flashy dunvest

Nike Aeroloft Flash byr på masse komfort og trafikksikkerhet. Men prisen – puh ...

## Nike Aeroloft Flash | |

Pluss: God isolering, god bevegelsesfrihet, meget allsidig.

Minus: Pris. Litt åpen under armene.

Pris: 1650 kr.

Konklusjon: Nikes dunvest er superkomfortabel på kalde dager, både utenpå en superundertrøye og eventuelt under en skalljakke. Detaljene er mange og lekre, og refleksene er ekstremt effektive. Men prisen skremmer nok vekk mange.

www.nike.com

Det vakte forundring da Nike for et par år siden lanserte en dunvest til å løpe i. Den måtte vel være for varm, for tung og for klomsete? Men det var den ikke, og det er ikke den nyeste versjonen av vesten heller.

For det første bruker Nike gåsedun av høy kvalitet. Det betyr svært lav vekt og høy isoleringsevne. For det andre er dunet lagt i små kanaler adskilt av laserskårede ventilasjonshull. Det gjør at den ikke er vindtett, men det holder vekten nede og gir sammen med fleksible meshsoner over skuldrene og under armene suveren bevegelsesfrihet.

Vesten er først og fremst for kalde, klare dager, men gjør det også ok i regn, siden dunene er behandlet, så de tåler å bli våte.

Denne modellen har fått tilføyd "flash" i enden av navnet. Det henviser til nettet av reflekser som ligger over hele vesten. Det er diskret i dagslys, men ekstremt effektivt i mørket.

Alle detaljer ved vesten er gjennomførte, men prisen er også ekstremt høy og derfor blir dette et produkt for de aller mest kresne.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: