For hard høsttrening

Den myke skallvesten Halo er laget for intens trening og virker over all forventning.

Haglöfs Halo Vest | |

Funksjon: God når det blåser, og svetten fordamper nesten uhindret.

Passform: Kombinasjonen av smidig stoff og optimalt snitt er helt suveren.

God til prisen: Bearbeiding og materialer forsvarer den høye prisen.

Konklusjon: Vi ble veldig glad i denne luksuriøse vesten som åpenbart er gjennomtenkt til minste detalj. Det er ikke lett å fi nne et bedre alternativ til løping, sykling, inline-skøyter og andre utendørsaktiviteter i kjølige og krevende værforhold.

Pris: 990 kr.

www.haglofs.se

Suveren! Det er den enkle dommen over Haglöfs’ halvtykke løpevest. På en råkald høstdag er den tilstrekkelig varm og tett til at du beskytter kroppskjernen mot kulde og trekk, samtidig som pusteevnen er god nok til at fuktigheten passerer uhindret, selv om du svetter kraftig.

Hemmeligheten bak det gjennomførte plagget er en kroppsnær passform som utnytter smidigheten i det myke skallmaterialet. Vesten smyger seg rundt kroppen; åpningene til armene er passe stramme og den fôrede kragen er høy og tett.

Materialet er meget vindtett og hindrer effektivt at vinden blir plagsomt avkjølende. Selv mindre regnbyger holdes ute, samtidig som pusteevnen er mye bedre enn med for eksempel en skalljakke. Det er også en god detalj at ikke bare fronten, men også hele ryggstykket er laget av vindtett materiale. Det vil du sikkert vite å sette pris på når medvinden kommer fra nord.

PRODUKTINFO:

Vesten er laget av smidig, vindtett og mykt skallmateriale. Den har en liten brystlomme, lomme i korsryggen, fôret krage og reflekser foran og bak. Vekt: 193 gram (medium).

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: