Hold kulden ute med en ekte testvinner

Testredaktøren var imponert og kvitterte med 5 stjerner. Du kan også få den lekre treningsvesten til en utrolig god pris.

19. september 2016 av Thomas Lykke Olesen

**[Les mer om vesten og det gode tilbudet HER!

Trening utendørs er helt fantastisk, og med den rette påkledningen kan du gjøre treningen til en fornøyelse hver eneste gang – uansett vær og årstid.

For å gjøre deg optimalt utrustet til overgangssesongen, byr vi på en fjærlett treningsvest fra Craft sammen med Aktiv Trening.

En treningsvest som ga testredaktøren julelys i øynene da han stiftet bekjentskap med den.

”Vi er helt tussete etter den tynne, lette vesten som sitter tett inntil kroppen og egner seg like godt til løping som til sykling.” Lasse Lyhne, Testredaktør, Aktiv Trening.

Fordelene med en treningsvest

En treningsvest er utrolig god når du trener i vår- og høstmånedene, når det kan være for varmt for en jakke, men for kaldt for en T-skjorte eller løpetrøye.

Har du vesten over en T-skjorte eller svettetrøye, kan du være sikker på at du ikke blir avkjølt samtidig som den puster og gir deg god bevegelighet.

Få testvinneren med et supergodt tilbud

Akkurat nå kan du få testredaktørens yndlingsvest sammen med Aktiv Trening. Vesten har utrolig god passform og er fremstilt i et svettetransporterende og pustende materiale.

Den er dessuten vindavvisende, og bak er det et meshpanel som gir maksimal ventilasjon. I tillegg har den flere reflekser, slik at du alltid er synlig når du er ute og trener.](http://shop.aktivtrening.com/node/55847/form?media=RedArt&popup=1&menu=true) Vesten har i seg selv en verdi på kr 500, men akkurat nå kan du få den sammen med 3 utg. av Aktiv Trening for kun kr 99,50 + 49,50 i porto og eksp. I alt kr 149,00. Les mer om vesten og se tilbudet HER.**

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: