Produktinfo: Løpevest i tynt og meget elastisk, mykt skallmateriale. Liten glidelåslomme. Str. S–XXL.

Silkemyk vindvest

Når det er for kaldt til å løpe med en enkel trøye, men for varmt til å dra på seg en hel jakke, er Yeti Slide Moveskin vesten det logiske valget.

## Yeti Slide Moveskin Vest | |

Konklusjon: En særdeles god løsning til et stort antall av årets løpeturer. Fantastisk bevegelsesfrihet, vindbeskyttelse der man trenger det mest. Det fantastisk myke og fleksible Moveskinstoffet er luksusversjonen av tynt og mykt skallmateriale.

Pris: ca. 900 kr.

www.amazon.co.uk

Når det er for kaldt til å løpe med en enkel trøye, men for varmt til å dra på seg en hel jakke, er løpevesten det logiske valget.

Yetis utrolig myke, klassiske og svært komfortable løpevest er laget i et mykt skallmateriale. Den er lekker og funksjonell, og man blir bare mer glad i den jo mer man bruker plagget.

Fronten er meget vindtett, og det er jo nettopp her at kald vind lett blir et problem. Ryggen er derimot laget i et litt tynnere og mer pustende materiale.

Kragen er passe høy og har god skjerming av glidelåsen, slik at den ikke irriterer. Strikkanten i ermeåpningene holder tett uten å trykke eller sjenere det aller minste.

Alt i alt et ytterst vellykket allroundplagg.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: