Produktinfo Bryst- og rygglomme – elastisk stoff i ryggen. 96 gram.

Vest i luksusklassen

Vil du betale for det ypperste, er X-run Ultra fra Gore obligatorisk blant vindjakker. Topp kvalitet tvers gjennom.

## Gore X-run Ultra AS Light | |

Funksjon og passform: Ved første kontakt er vindstoppermembranen stiv og støyende. Men få sekunder etter at vi tok på vesten og trosset den kalde vinden, var vi solgt. Vindtettheten er perfekt både i selve stoffet og på grunn av passformen, som med tettsittende ermeåpninger og høy krage skjermer fullstendig mot vinden. I ryggen er det et stort stykke tynt og elastisk stoff som gir gode pusteegenskaper og gjør at vesten sitter godt på kroppen. Det er en god løsning og hindrer at det øvrige stoffet blafrer.

Materialet som dekker torsoen og skuldrene, er så vanntett at det også holder striregnet ute. Det er bare i ryggstykket at vannet kan finne veien inn på kroppen, og det er et nødvendig kompromiss for å oppnå den gode passformen og pusteegenskapene. Vesten har to lommer med glidelås. Rygglommen er romslig, mens den lille brystlommen (som ikke er vanntett) er fleksibel og utvider seg etter behov. Den er plassert utenpå stoffet i selve vesten, slik at ikke innholdet blir vått av svette.

Konklusjon: Vesten oser av kvalitet og kunnskap. Det gjennomførte, skyhøye nivået rettferdiggjør langt på vei prisen og gjør den til en av de beste vestene i testen. Et perfekt valg for kresne kjøpere.

Pris: 1032 kr.

www.gorerunningwear.com

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: