Fakta Dyp glidelås i brystet, gelélomme, gummiknotter på skuldrene, netting under armene og langs sidene.

T-skjorte med god passform

God passform, mange tekniske detaljer og en grei pris.

19. november 2014

## Salomon ultra trail tee | |

Plus: Geniale knotter på skuldrene + utmerket passform

Pris: 569 kr

Konklusjon: Snittet er perfekt, og de funksjonelle detaljene holder et høyt nivå. Perfekt til lange løpeturer på varme dager. Selv om den heter Ultratrail, fungerer den på alle typer mosjonister som ønsker en ekstra god løpetrøye. En verdig testvinner.

www.salomon.com

Vi har etter hvert blitt vant til at Salomon skjemmer oss bort med tekniske trøyer fulle av smarte detaljer. Denne modellen er intet unntak. Tvert imot er den full av gjennomtenkte løsninger som gjør den til et prakteksemplar av en løpetrøye – særlig hvis du løper med ryggsekk. Du vil for eksempel bli veldig glad for de små gummiknottene på skuldrene, som holder remmene i posisjon samtidig som de beskytter stoffet mot slitasje.

Små gelélommer i korsryggen er heller ikke å forakte. Men det vi falt mest for, var passformen. Snittet er gjennomført komfortabelt og passe stramt, og det hindrer at det behagelige materialet flagrer når du løper – og ikke minst gjør det at det er enkelt å ta en vindjakke utenpå.

Den lange glidelåsen i brystet er en annen god detalj. Mens stoffet på forsiden er temmelig tett og reduserer pusteegenskapene, gjør glidelåsen at du kan regulere varmen. I samspill med de luftige partiene i ryggen gjør det T-trøyen utmerket til varme treningsturer.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: