Adizero sub2 fås i første omgang kun i sort.

Adidas klar for maratonrekord

Adidas er klar med sin nye sko, Adizero Sub2, som skal gjøre det Nikes Zoom VaporFly Elite ennå ikke har klart - nemlig å knuse verdensrekorden på maraton, og få en løper under to timer på konge-distansen.

13. mars 2018 av Lasse Lyhne

Så har den kommet, Adidas' etterlengtede Sub2-løpesko, som skal brukes til å sette maratonrekorder. Skoen ble vist for første gang på føttene til Wilson Kipsang, da han vant Tokyo-maraton i 2017 på rekordtiden 2.03,58. Siden den gang har håpefulle mosjonister ventet på den. 

Adidas Adizero Sub2, som er skoens fulle navn, er en ultralettvekter som veier 158 gram eller nesten 70 gram mindre enn Adidas' tradisjonelle lettvektsracer Adizero Adios. Den er i et meget begrenset utvalg i butikkene, og den koster 1600 kroner.  

Enkel, men high-tech

Sub2 er umiddelbart en enkel sko - her er det ingen fiberplater eller aeordynamiske hælavslutninger som en annen stor løpeskoprodusent har jobbet med. Men Sub2 er likevel spekket med ny teknologi. 

Mellomsåle: Framstilt i det nyutviklede BOOST Light, som er en lettere versjon av Adidas' anerkjente Boost-skum. Droppet fra hæl til forfot er på 7,5 mm.

Overdel: Framstilt i en tynn et-lags-mesh, som bra for pustbarheten og holder vekten nede. 

Yttersåle: Framstilt i Continental Microweb. En meget tynn gummiblanding med suverent grep på asfalt.  

Få mer ut av treningen

Vil du ha større utbytte av treningen? Da må du ha riktig utstyr. Akkurat nå får du en flott treningstrøye fra Craft sammen med tre utgaver av Aktiv Trening for kun 99,- kr. (+ 49,50 i porto og eksp. Totalt 149,-). Trøya er laget i et lett, mykt og elastisk materiale som følger bevegelsene helt suverent. Den er glimrende når det gjelder å transportere vekk overskuddsvarme fra kroppen, noe som betyr at du kan bruke den til stort sett alt fra en gåtur i skogen til en økt på treningssenteret eller på løpeturen. Trøya er designet med en lang glidelås foran, og det gir gode muligheter for ventilasjon. Hvis du bruker den en kjølig morgen eller kveld, kan den glides helt opp slik at den høye halsen blir en deilig, tett krage.

Trøya har en verdi på 599,- kr, men akkurat nå får du den sammen med tre utgaver av Aktiv Trening for kun 99,- kr. (+ 49,50 i porto og eksp. Totalt 149,-). Her kan du lese mer om det fantastiske tilbudet - riktig god fornøyelse med treningen. 

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: