Produktinfo Løpesko for løpere med lett overpronasjon. Med Lunar-skum, Flywire og Dynamic Support. Vekt (str. 44): 349 gram.

Avansert nytelse

Nikes løpesko, Lunar Eclipse, for lange treningsturer imponerer med mange tekniske detaljer.

16. november 2010

## Nike Lunar Eclipse+ | |

Passform: Skoen sitter tett på foten uten å klemme. God svangstøtte.

Funksjon Nydelig å løpe med, men gir mindre støtte enn Nike vil ha det til.

God til prisen: 1300 kroner for en sko som dette er helt greit for oss.

Konklusjon: En lekker løpesko med mange tekniske detaljer som til og med virker. Skoen er relativt lett og fl at, men ytterst komfortabel og med god støtdemping. Savner litt støtte for folk med kraftig overpronasjon.

Pris: 1.342 kr.

www.nike.com

Nike Lunar Eclipse+

Lunar Eclipse (måneformørkelse) er en ny løpesko fra Nike, men det er ikke mye mørke over denne skoen. Den stråler tvert imot som et av Nikes mest vellykkede eksempler på produsentens nye løpeskotype for mengdetrening, og benytter tekniske landevinninger som hittil har vært forbeholdt Nikes lette konkurransesko.

Konkret gjelder det Lunar-skum, Dynamic Support og Flywire. Eclipse er den første modellen som har alle tre, og det virker. Flywire-sømmene på overdelen støtter en glimrende passform ved å gi et fast grep over vristen. Samtidig sørger en avansert innleggssåle for god svangstøtte. Lunar-skummet er ekstremt mykt og dempende, og skoen føles meget komfortabel, selv om sålen faktisk er litt lavere enn i tradisjonelle løpesko.

Enkelte testere savnet allikevel en mer direkte kontakt med underlaget. Dynamic support er mer problematisk. Nike hevder at den nye pronasjonsstøtten gjør at skoen kan brukes av løpere med kraftig overpronasjon. Vi opplever likevel støtten som ganske begrenset.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: