Fakta: Lett løpesko med boostsåle og knit-overdel. Vekt (str. 43): 238 g.

Dyr, men god

Adidas forener to spennende teknologier i en lett og utsøkt løpesko.

## Adidas Adizero Prime Boost | |

Pluss: Fremragende såle. God dynamikk og svært luftig overdel.

Minus: Nesten uforskammet høy pris for en lettvekts løpesko.

Pris: 1900 kr.

Konklusjon: Vekten kunne godt vært enda litt lavere, og prisen kunne vært mye lavere. Men det er også det eneste som trekker ned på en fremragende løpesko for intervaller, tempoløping og konkurranser.

www.adidas.com

Vi har testet Adidas’ boostsåle ved flere anledninger og har hevet den til skyene for dens evne til å dempe støt fra harde underlag, uten at skoene føles overdrevent myke eller langsomme.

I den nye Prime Boost virker systemet enda bedre. Den gode sålen er nemlig noe redusert, slik at den er enda mer dynamisk enn på de andre modellene. Det har gått litt ut over dempingen, og stabiliteten har måttet vike for en betydelig vektreduksjon. Her har du altså en Boost-sko som er utviklet for harde intervaller og ambisiøse mosjonsløp.

Den gode sålen er festet til en overdel i det spennende primeknit-materialet. Stoffet føles først litt grovt, men det er ikke plagsomt når du løper. Derimot skjemmer det bort føttene med en fantastisk smidighet og sitter tett og godt rundt vristen. Det får skoen til å samarbeide ekstra harmonisk med foten.

Stoffet er svært pustende, og det er et pluss på varme dager. Ulempen er at vann trenger uhindret gjennom. Yttersålen er, som på andre Boost-modeller, suveren på asfalt, god på grus og elendig på myke skogstier.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: