Produktinfo Lettvektssko med mellomsåle i RevLite. Til nøytrale og lett overpronerende løpere. Vekt: 260 gram (str. 43,5).

Fet lettvekter

New Balance 890 er en førsteklasses lettvektssko som innbyr til fart.

## New Balance 890 v2 | |

Funksjon: Lav vekt og god dynamikk gir en suveren løpeopplevelse.

Kvalitet: Gedigen utførelse fra tåspiss til hælkappe.

God til prisen: Vi kunne faktisk betalt mer for en så suveren sko.

Konklusjon: For løpere med nøytral til lett pronerende løpestil er dette en førsteklasses nummer to-sko for konkurranser og raske turer. Takket være lav vekt, stram passform og god dynamikk er løpeopplevelsen fantastisk. New Balance 890 innbyr virkelig til å gi gass.

Pris: ca. 1100 kr.

www.newbalance.com

New Balance 890 v2

Det er kanskje i overkant å kalle lanseringen av New Balance 890 en revolusjon. Likevel er skoen, som ble lansert i fjor og nå kommer i en oppdatert versjon, en aldri så liten overraskelse. Nyheten består i en nyutviklet mellomsåle. New Balance kaller den RevLite, og den er både lett og livlig.

Materialet gir en fjærlett følelse som sender deg fremover i ekspressfart. Til tross for den lave vekten er skoen komfortabel med en velpolstret hæl og god komfort i overdelen. Passformen er stram og tettsittende. Forfoten er imidlertid litt flat, og det er det viktig at du tar hensyn til hvis du har en stor forfot.

Sålen er "skåret opp" for økt fleksibilitet, og sammen med det relativt lille fallet fra hæl til forfot (9 mm) gir dette en dynamisk løpestil. Skoen er et fantastisk alternativ for nøytralløpere som er ute etter en lett sko til raske turer og konkurranser.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: