Produktinfo Terrengløpesko for landing midt på foten. Spesielle sålekiler og riflede lisser.

Gjennomtenkt terrengsko

Nyutviklet minimalistløpesko som løfter sjangeren til et nytt nivå.

19. september 2011

## Brooks Pure Grit | |

Funksjon: Pure Grit er en av de beste minimalistiske terrengskoene vi har testet.

Kvalitet: Materialene virker ikke altfor eksklusive, men de holder.

God til prisen: Interessant nyhet i denne nisjen – og verdt prisen.

Konklusjon: Fantastisk passform og sinnrike detaljer plasserer Brooks Pure Grit et hakk over de fleste sko av denne typen. Perfekt for raske turer på stiene i skogen og generelt en fornøyelse å løpe med. Men unngå sølepytter; vanntett er den nemlig ikke.

Pris: 1299 kr.

www.brooksrunning.com

Brooks Pure Grit

Det har gått en viss inflasjon i å lage minimalistiske sko som skal gi føttene mer bevegelsesfrihet, mens skoen primært beskytter mot underlaget. Men Brooks har virkelig lagt seg i selen for å skape en sko som forener minimalisme og funksjonalitet.

Mest iøynefallende er den spesielle sålen, som hjelper deg å lande naturlig midt på foten, og støtdempingen som er god nok til at man orker å løpe på asfalt. Skoen er likevel best på grusvei og stier, der mønsteret gir godt grep og den lave fotsengen sørger for god kontakt med underlaget.

En kile mellom tærne, som ligner kloven til en fjellgeit, bidrar ytterligere til det gode veigrepet. Mellomsålen er vinklet utover, noe som sørger for god stabilitet. Under landing sprer sålen seg ytterligere utover og gir en større, mer stabil landingsflate. Godt tenkt!

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: