Produktinfo Løpesko med Adaptive Fit, som gir svært god passform. Plastforsterket hælkappe, sømløs overdel, mellomsåle med varierende fasthet og moderat pronasjonsstøtte.

God på foten

Nike slår til med et nytt snøresystem som gjør at skoen sitter ekstra godt.

## Nike Lunar Eclipse 2 | |

Funksjon: Funksjonelt ligger skoen på et svært høyt nivå.

Kvalitet: Helhetsinntrykket er greit nok, men uten å imponere.

God til prisen: Ja, Lunar Eclipse har detaljer man ellers bare finner i dyrere sko.

Konklusjon: Rent teknisk er Lunar Eclipse II en ulv i fåreklær. En rekke smarte detaljer som ingeniørene nærmest har sneket inn i skoen (særlig den gode passformen), gjør skoen til en av de aller beste du får kjøpt akkurat nå.

Pris: 1195 kr.

www.nike.com

Nike Lunar Eclipse 2

Det er lett å la seg lure av det litt konservative utseendet. Riktignok finner vi mange av de detaljene vi etter hvert tar for gitt i en god løpesko, som demping i hele sålen, fleksible soner som gir en mer naturlig løpebevegelse, og en visuelt tiltalende overdel. Den store nyheten befinner seg imidlertid under overflaten og gjør at skoen skiller seg fra de fleste andre.

Lissene trekker nemlig i en krans som ligger over vristen, og dette gir en fantastisk følelse av at skoen nærmest smelter sammen med foten. Systemet må prøves før man forstår hvor godt det føles når sko og fot går i ett. Til du har prøvd det selv, får du bare ta vårt ord for at Nike virkelig har truffet innertieren med den smarte Adaptive Fit-snøringen.

Mellomsålen kan se litt enkel og traust ut, men byr på varierende støtte og demping i hele lengden, og den klassiske vaffelsålen er like god på asfalt som på grus. Resultatet blir en løpeopplevelse av de store.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: