© Colourbox

Konkurransesko

Allrounderen Pris: 1170 kr Vægt: 269 gram Egnet til: Tyngre løpere med lett overpronasjon som vil ha et ekstra par sko til intervalltrening, tempoturer og konkurransebruk. Fungerer til alt fra 5 km til maraton.

12. august 2010

Allrounderen

|

© Kenneth Drabæk

Pris: 1170 kr

Vægt: 269 gram

Egnet til: Tyngre løpere med lett overpronasjon som vil ha et ekstra par sko til intervalltrening, tempoturer og konkurransebruk. Fungerer til alt fra 5 km til maraton.

Fakta: Mer en lett treningssko enn en utpreget konkurransesko. Likevel føles den lett og rask på foten. Skoen har en nyskapende overdel der pløsen er festet til den ene siden for bedre passform, og materialene har god ventilasjon.

www.newbalance.com

### Triatleten
© Kenneth Drabæk

Pris: 1199 kr

Vægt: 249 gram

Egnet til: Løpere som vil ha oppmerksomhet – og en støtdempende og pustende sko med pronasjonskontroll. Kan brukes fra 5 km til maraton.

Fakta: Skoen er laget spesielt for triatlon og har blant annet elastiske lisser for raske skift mellom sykkel- og løpesko. Innvendig er skoen glatt, slik at den egner seg for bruk uten sokker. Den har god støtdemping og stabilitet, og skoen fungerer også for litt tyngre løpere med tendens til overpronasjon.

www.asics.com

Ekstremisten

|

© Kenneth Drabæk

Pris: ca. 800 kr (roadrunnersports.com)

Vægt: 99 gram

Egnet til: Lette løpere med nøytral løpestil. Kan brukes til konkurranser på 1500 m til 10 km.

Fakta: Sjekk at du faktisk har på deg skoene før du løper. En vekt på bare 99 gram gjør Wave Universe til en av de letteste skoene som fi nnes. Skoen er laget for asfaltkonkurranser, og egenskaper som holdbarhet, støtte og støtdemping er for pingler.

www.mizuno.eu

### Gateracer
© Kenneth Drabæk

Pris: 960 kr

Vægt: 201 gram

Egnet til: Løpere med en nøytral til lett overpronerende løpestil, og som foretrekker en fast sko med god respons. Best egnet på distanser fra 5 km til halvmaraton.

Fakta: Meget flat lettvekter som gir en fast og presis stegavvikling og god følelse med underlaget. Sålen er konstruert på en måte som gjør at den motvirker og bremser pronasjon.

www.pumarunning.com

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: