Les også

Dyr, men god

Produktinfo: Konkurransesko med Boost-såle. Overdel i netting. 10 mm dropp. Vekt: 215 g.

Konkurransesko med unik demping

Adidas Adizero adios boost er en lett, dynamisk konkurransesko som kan spare mange sekunder.

## Adidas Adizero adios boost | |

Konklusjon: Boost-sålen gir suveren demping og respons, og er en enorm fordel – særlig til lengre konkurranser. Overdelen er også førsteklasses.

Pris: 1249 kr.

www.adidas.com

Adidas lanserte sin Boost Racer under Tokyo Marathon, der den vant. Og det støtdempende, fjærende Boost-materialet fungerer da også ekstremt godt på lange løpeturer i høyt tempo.

Skoen veier 215 gram. Det er relativt mye for en konkurransesko, men den føles lett, og vi satte ekstremt stor pris på den ekstra dempingen som gjør at den veier litt mer, særlig på lengre turer. Skoen er så myk at den skåner beina, men samtidig er responsen så god at det føles som om all energi konverteres til fremdrift i stedet for å forsvinne ned i sålen.

Overdelen er laget i et enkelt, tradisjonelt nettingmateriale. Det fungerer glimrende, og skoen sitter tett, men uten å føles trang. Lissene er tynne for å holde vekten nede. De er ikke altfor hensiktsmessige og gjør det vanskelig å snøre skoen skikkelig. Yttersålen er utstyrt med Continental-gummi. Det høres ut som en gimmick, men det gir et realt veigrep – også på vått underlag.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: