Produktinfo Lett løpesko for nøytralløpere. Sømfri Flyknit-overdel og myk Lunarlon mellomsåle. Vekt: 243 gram (str. 44).

Lett og lekker

Nyskapende overdel gir en lett og rask løpesko som likevel har et par skjønnhetsfeil.

## Nike Flyknit Lunar1+ | |

Funksjon: Lett, lekker og herlig å løpe fort med. Ikke optimal passform.

Kvalitet: Både overdel og såle virker ytterst solide.

God til prisen: Nike har økt prisen noe i forhold til andre modeller.

Konklusjon: Nyskapende overdel som bidrar til en imponerende lett og rask sko for nøytralløpere. God til tempotrening og intervaller, men også solid nok til lengre turer. Snøringen er ikke optimal og går utover passformen, og det trekker ned karakteren.

Pris: 1279 kr.

www.nike.com

Nike Flyknit Lunar1+

I fjor lanserte Nike sin såkalte Flyknit-teknologi; et nytt overdelsmateriale vevd av én tråd: Ultralett, meget luftig og helt uten sømmer. Det virker.

I Flyknit Lunar1+ fusjonerer Nike Flyknit-materialet med den myke og lette Lunarlon mellomsålen. Det resulterer i en imponerende lett og komfortabel sko.

Kampklar vekt er 243 gram, og dermed er det like før den havner i kategorien konkurransesko. Siden også sålen er ganske fleksibel, blir skoen også uvanlig god å løpe fort med. Men med den sjenerøse støtdempingen fungerer Lunar1+ også som mengdetreningssko – i hvert fall for løpere som klarer seg uten pronasjonsstøtte.

Snøringen kunne likevel vært bedre. Lissene er meget glatte, og de går ikke særlig høyt opp. Det gjør det vanskelig å snøre skoen skikkelig godt til, og det går litt utover passformen – en irriterende detalj ved en ellers super sko.

Les også

Hva vil du oppnå med treningen det neste året?

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: