Hva? Lettvektssko for overpronerende løpere. Vekt: 219 gram (str. UK 9). 10 mm hældropp.

Lett og stabil løpesko

En glimrende lettvekter fra Mizuno som er perfekt til vårens mosjonsløp.

## MIZUNO SAYONARA | |

Pluss: Imponerende lav vekt til tross for god pronasjonsstøtte og fast demping.

Minus: Litt bred forfot, og det går ut over passformen.

Pris: 1495 kr.

Konklusjon: En glimrende sko som beskytter som en robust mengdetreningssko, men med nesten samme lave vekt og dynamikk som en konkurransesko. Et godt valg for konkurranser, fra 10 km til maraton.

www.mizuno.eu

Du får utrolig mye sko for pengene hvis du velger Mizunos nyeste lettvekter med det talende navnet Sayonara ("farvel" på japansk).

En fast hælkappe holder hælen godt fast, mens en svært kompleks såle gir solid støtte for overpronerende løpere og gir mye og god demping. Likevel er dette en lett sko. Vår kjøkkenvekt stanser på 219 gram, og det er imponerende med tanke på alle de tekniske løsningene.

Dempingen er relativt fast og bidrar til å gi skoen en suveren respons. Forfoten er smidig uten å være direkte myk, og skoen føles ganske dynamisk. 10 mm dropp fra hæl til forfot er mye, men sammen med alle de andre løsningene bidrar det til at skoen er god selv på svært lange asfaltturer.

Overdelen er fast over vristen og meget romslig – faktisk litt for romslig – i forfoten. Materialene er svært luftige, slik at du unngår for varme føtter.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: