Hva? Løpesko med ekstra kraftig mellomsåle. Vekt: 275 gram (str. UK 9). 4 mm hældropp.

Lett tykksak

Fresh Foam er en artig, tykksålet sko i friske farger og med god støtdemping.

## NEW BALANCE 980 FRESH FOAM | |

Pluss: Lett, velsittende og med en fantastisk god respons.

Minus: Tynne lisser og en meget åpen overdel som ikke holder på vannet når det regner.

Pris: 1195 kr.

Konklusjon: En enkel og morsom sko i friske farger. Den er verken så tung eller så myk som den ser ut, og dermed er den egnet til raske løpeturer. En annerledes og interessant sko for intervaller og tempoløping.

www.newbalance.com

Fatshoes er kjælenavnet på en ny type løpesko med tykke såler. Hoka er de mest kjente, men i år kommer også New Balance, Brooks og Skechers med modeller i kategorien.

980 Fresh Foam er en enkel sko der hele mellomsålen er fri for gel, luft, kiler og lignende og består utelukkende av det nye Freshfoam-materialet. Overdelen er i et enkelt, svært åpent nettingmateriale. Det er uegnet i regn, men lett og meget pustende.

Skoen ser tung ut, men med 275 gram er den lett som en fjær og lett å løpe fort med. Et lavt hældropp på 4 mm får deg frem på foten, og den tykke sålen er noe fastere og med bedre respons enn man skulle tro, og altså god for høy fart.

Overdelen er tettsittende. Lissene er helt flate og kan trykke litt på vristen hvis man strammer hardt. Lesten er bred og fotformet med god plass til forfoten. Forfoten minner litt om den gamle, grå ruskinns-New Balance, som enkelte nostalgikere savner.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: