Produktinfo Løpesko med utradisjonell fjæring. Leveres i tre farger. Vekt: 319 gram (str. 43).

Litt uferdig

Nyskapende og komfortabel sko som trenger litt mer produktutvikling.

24. august 2011

On Cloudsurfer | |

Funksjon: Fjæringen er meget god, men bruksområdet begrenset.

Kvalitet: Både utseende og kvalitetsinntrykk er alt annet enn prangende.

God til prisen: Skoene er voldsomt dyre i forhold til helhetsinntrykket.

Konklusjon: Skulle vi vurdert skoen utelukkende etter de støtdempende egenskapene, ville den fått toppkarakter. Fjæringssystemet sliter likevel med enkelte barnesykdommer, og den generelle finishen forsvarer på ingen måte den høye prisen.

Pris: ca. 1900 kr.

www.on-running.com

Det er en annerledes, men umiddelbart positiv opplevelse å løpe i disse nye og nyskapende løpeskoene fra On. Den temmelig spesielle sålen med 13 karakteristiske små gummiputer demper støtene på en helt annen måte enn vi er vant med fra vanlige løpesko.

Ved hver landing synker putene sammen og absorberer støtet både opp- og bakover, og særlig det siste bidrar til å gi en særdeles myk fjæring. Det er fantastisk hvis du løper på asfalt og betong. Det er allikevel en fordel at underlaget er tørt. Vi opplevde nemlig en irriterende knirkelyd fra gummiputene hvis asfalten var våt.

Samtidig kommer det bokstavelig talt lett sand i maskineriet, fordi putene er helt åpne på sidene. Det gjør dem etter vårt syn uegnet for en rekke underlag.

Alt i alt gjør skoens egenskaper at den egentlig bare er egnet for asfaltløping for løpere som legger større vekt på god demping enn på lav vekt og lekker finish.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: