Sålen støtter Pronasjonsstøtten består ikke av kiler, men skjer via sålens oppbygging. Det gir lavere vekt og mykere støtte.

Løpesko for tungvektere

Løpesko med imponerende støtdemping for deg som veier over 85 kilo.

## Puma Vectana | |

Passform: Bred sko, men med et usedvanlig godt og behagelig grep om hælen.

Kvalitet: Meget god kvalitet, men overrasker verken positivt eller negativt.

God til prisen: For den rette løperen vil den gode dempingen være nok til å velge denne skoen.

Konklusjon: Puma Vectana er en veldig god mengdetreningssko for nøytrale eller pronerende løpere. Støtdempingen i hæl og forfot er førsteklasses, og skoens dynamiske pronasjonsstøtte fungerer fint. Også for deg som befinner deg i en vektklasse eller to over Kipketer.

Pris: 1.350 kr.

www.puma.com

Puma Vectana

Løpeskoen Vectana er en særdeles vellykket nyskapning fra Puma. Skoen er laget for litt tyngre løpere, og det kjenner man med det samme. Både under hæl og forfot briljerer Pumas støtabsorberende IdCELLmateriale og gir selv de mest velvoksne løpere en meget komfortabel løpeopplevelse, også når turen blir lang. Derimot er ikke skoen like optimal ved kortere og raskere løpeturer.

Man savner litt kontakt med underlaget og en litt raskere stegavvikling, men med tanke på den utsøkte støtdempingen er det et kompromiss vi aksepterer. Passformen signaliserer også et rolig tempo. Forfoten er bred, og dette er neppe en sko for løpere med smale føtter.

Området rundt hælen er godt polstret, og skoen sitter godt på hælen uten å trykke eller skave. Overdelen er i netting som gir god ventilasjon. Snøringen er helt konvensjonell, men fungerer. Sålen har en tendens til å samle opp grus, men gir godt veigrep, også i regnvær.

  • Skoen er laget spesielt for tyngre løpere. Det betyr også en romslig passform og mengder av solid støtdemping.

PRODUKTINFO:

Mengdetreningssko for tunge løpere (+85 kg) med lett til moderat overpronasjon. Vekt (str. 43): 360 gram.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: