Silkemykt Polstringen er myk, svettetransporterende og fri for gnagende sømmer.

Løpesko for varme dager

Nikes løpesko for varme dager er på alle måter alle måter et trivelig bekjentskap.

Nike | |

Funksjon: Støtdemping og stabilitet ligger på et meget høyt nivå.

Passform: Skoene er svært komfortable – også uten sokker.

God til prisen: Mye sko og funksjonalitet for pengene. Et godt kjøp.

Konklusjon: Det er vanskelig å finne et bedre alternativ hvis du er ute etter et par relativt stabile løpesko for tempoturer og intervalltrening i sommer. Støtdemping, komfort, stabilitet og vekt er av høy klasse. Ventilasjonen gjør skoene kjølige i sommervarmen.

Pris: 1.342 kr.

www.nikerunning.com

Dette er en meget luftig løpesko. Det kunne vi konstatere etter bare noen meter, da vi kjente en sval luftstrøm stryke over føttene. Effekten ble særlig merkbar når vi fulgte anbefalingene i pressematerialet og løp barbent, noe skoen faktisk er laget for, ved hjelp av et mykt og svettetransporterende fôr. Bortsett fra at den er luftig, er Structure Triax Breathe også en førsteklasses løpesko som kombinerer støtdemping og kontroll på en utmerket måte. Særlig lettere løpere opplever skoene som meget komfortable og med god pronasjonsstøtte, selv om førsteinntrykket er at de er for lette til å kunne ha stabiliserende kiler og en solid overdel.

Nettingmaterialet i overdelen og ekstra lette materialer i mellomsålen sparer åpenbart en del vekt, uten at det går utover stabiliteten. Sålen er relativt grov, som vi er vant med fra Nike. Det er perfekt på tørre grusveier og stier, men fin sand trenger inn i skoen, så glem strandløping.

Demping i hæl og forfot absorberer støt. Fôret gir høy komfort og gjør det til en fornøyelse å løpe uten sokker.

PRODUKTINFO:

Luftig sko for løpere med lett overpronasjon. Overdel i åpen netting og pløse i svettetransporterende materialer. Innleggssåle som tilpasser seg formen på foten. Vekt (str. 44): 322 gram

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: