Løpesko skapt for norske forhold

Den nyutviklede TNF-skoen Single-Track er som skapt for norske forhold.

The North Face Single-Track | |

Løpeopplevelse: Lett, dynamisk og god kombinasjon av ulike egenskaper.

Passform: Enkel, effektiv snøring, fint snitt og myke materialer.

God til prisen: Prisen er suveren i forhold til vanlige løpesko.

Konklusjon: Single-Track er en tilnærmet perfekt terrengsko med et meget bredt bruksområde. Komfort og veigrep er førsteklasses. Sammen med utformingen og den lave vekten er resultatet en løpesko som oppleves som ekstremt rask.

Pris: 999 kr.

www.thenorthface.com

Navnet sier sitt. Dette er nemlig en sko for stiene i skogen, og det er nettopp der den nye terrengskoen fra TNF er i sitt rette element. Det betyr allikevel ikke at du alltid må holde deg i terrenget. Skoen er nemlig laget for fart og komfort, uansett hvor turen går. Det merkes godt både på grusveier og asfalt, der støtdempingen er tilstrekkelig komfortabel, og knottene på sålene tilstrekkelig små til at du godt kan løpe lengre strekninger. I terrenget er den helt suveren. Vi har sjelden løpt med en så dynamisk og inspirerende terrengsko.

Vekten er lav, passformen optimal og fotsengen er lav nok til å gi god kontakt med underlaget. Samtidig er skotuppen romslig og forfoten er ikke stivere enn at foten kan bevege seg ganske fritt og tilpasse seg ujevnheter i underlaget. Mønsteret er et kompromiss mellom godt veigrep på løst underlag og god flyt på jevn vei. Det er optimalt for norske forhold. Det var bare i dyp søle at vi savnet litt ekstra veigrep.

Robust beskyttelse Solide, velplasserte forsterkninger sørger for å beskytte foten og skoen på utsatte punkter.

Luftig Overdelen er luftig, men slipper også vann og fuktighet rett igjennom.

PRODUKTINFO:

Terrengløpesko med forsterkninger og halvgrov såle med forskjellig hardhetsgrad. Plate i forfoten som beskytter mot spisse steiner og lignende. Vekt (str. 43): 337 gram.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: