Produktinfo: Terrengsko med pustende overdel i luftig netting. Steinplate i forfoten. Vekt: 263 gram (str. 43).

Luftig terrengsko med robust fart

Asics Fuji Racer er kompromissløs og trives best ved høy fart i terrenget.

## Asics Fuji Racer | |

Konklusjon: Skoen sitter og føles som en konkurransesko for terrengbruk. Den er ikke særlig komfortabel, men har førsteklasses terrengegenskaper.

Pris: 1199 kr

www.oslosportslager.no

Skoen sitter som støpt på foten med et solid feste rundt hælen. Det skyldes dels at den er forholdsvis smal, men i høy grad også de tynne og faste materialene. Det gjelder overdelen og pløsen og selv lissene, som trekker skoen godt inntil foten. Det gir en litt tvilsom komfort, men er ikke noe problem hvis du har et par halvtykke løpesokker på føttene.

Rent funksjonelt har vi ingenting å utsette på denne skoen. På tørre stier i skogen gjør den lave vekten og konkurransepregede passformen at det er fristende å sette opp farten. Opplevelsen forsterkes av sålen som biter seg fast i underlaget som en sint mamba.

Dyp gjørme er ikke skoens sterkeste side, men den luftige overdelen gjør da også at den egner seg best for tørt underlag, og der fungerer den helt utmerket. Skulle du likevel tråkke i et vannhull, kan du glede deg over dreneringshullene i selve sålen. Selv om sokkene blir våte, gjør hullene at vannet renner fort ut av skoen igjen.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: