Produktinfo Minimalistisk løpesandal med justerbare borrelåsremmer. Alle remmer har små gummiputer som fordeler trykket og gir god ventilasjon. 10 mm tykk gummisåle. Vekt: 237 gram.

Nesten barbent

Minimalistisk løpesandal med Syltynn såle gir en annerledes, men god løpeopplevelse.

TEVA Zilch | |

Kvalitet: Generelt slitesterk. Borrelåsen virker selv etter lang tids bruk.

Passform: Sitter meget godt på foten takket være de justerbare remmene.

God til prisen: Et ganske smalt spesialprodukt, og slikt betaler man for.

Konklusjon: Liker du minimalistisk fottøy for løping, er Tevasandalen et interessant alternativ som "sommerløpesko". Sålen er smidig og har godt feste, og passformen er god. Samtidig gjør sandalen at du ganske raskt faller inn i en naturlig løpestil.

Pris: 799 kr.

www.teva.com

Vi så med spenning frem til å teste markedets første moderne løpesandal. Og det virker logisk at den skulle komme fra Teva, som er spesialister på sportssandaler. Løpesandalen minner på ingen måte om en vanlig løpesko. Det er nemlig primært snakk om en tynn og smidig gummisåle kombinert med en rekke tynne, men ganske behagelige remmer som holder sandalen godt festet til foten.

Spesielt den lille stroppen som fester sandalen til stortåen er en smart løsning. Sammen med den lettere oppoverbøyde skotuppen gjør konstruksjonen at sandalen ikke plukker opp sand og småstein. Du unngår ikke helt å bli skitten på føttene, men vi løp likevel på stier og skogbunn uten å få med oss altfor mye kvist og kvas.

Skogen er i det hele tatt et godt sted å lufte sandalene, siden de myke stiene demper noe av slagene. Sålen er nemlig nådeløst hard, og man setter pris på eventuell demping fra underlaget.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: