Produktinfo Natural runningsko med gelé i hæl og forfot. For nøytrale/lett overpronerende løpere. Vekt: 318 gram (str. 43,5).

Nesten naturlig

Asics GEL-Excel33 er en spennende sko med flere elementer fra "naturlige" løpesko.

Asics GEL-Excel33 | |

Funksjon: Vi liker den smidige forfoten og den fi ne overdelen.

Kvalitet: Ikke helt på høyde med Asics’ toppmodeller, men grei nok.

God til prisen: Dyr i forhold til lignende sko fra andre produsenter.

Konklusjon: Dette er en "halvnaturlig" sko som kombinerer dyder fra tradisjonelle løpesko med en fleksibel forfot. For deg som trives i vanlige løpesko, men som kunne tenke deg en smidig sko for tempofylt trening, er dette et interessant alternativ.

Pris: 1500 kr.

www.asics.com

Det har tatt tid for Asics å hoppe på "natural running"- bølgen, og denne skoen er produsentens første i dette segmentet. GEL-Excel33 er en sko som lar føttene jobbe friere på løpeturen. En rendyrket barfotsko er det likevel ikke.

Det skyldes at Asics fortsatt har beholdt en høydeforskjell på 1 cm mellom hæl og forfot, som i tradisjonelle sko. Det betyr at skoen ikke motiverer til å lande langt foran på foten. Samtidig er skoen relativt tung.

Derimot er det lagt stor vekt på å gjøre den fremre delen myk og smidig. Det gir langt bedre kontakt med underlaget, samtidig som forfoten får anledning til å arbeide naturlig. Den myke overdelen bidrar til å understreke barbentfølelsen og gjør at hele skoen føles rask og lett på foten, på tross av tyngden. Støtdempingen er førsteklasses og, i likhet med sålen, skreddersydd for løping på asfalt.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: