Produktinfo: Løpesko med pronasjonsstøtte og solid støtdemping. Sømfri overdel. Hældropp: 8 mm. Vekt: 309 gram.

New Balance 1260v3: Nytenkt klassiker

En massiv ansiktsløfting har gjort godt for klassikeren fra New Balance.

## New Balance 1260v3 | |

Funksjon: Fremragende stabilitetssko på lange asfaltturer.

Passform: God snøring, tettsittende og komfortabel overdel.

God til prisen: Kompromissløs, men også en av markedets dyreste sko.

Konklusjon: Lettere, flottere og raskere. 1260 er den hittil beste skoen i 12-serien og et komfortabelt og velsittende valg for løpere med moderat behov for pronasjonsstøtte. Den er kanskje ikke fullt så stabil som tidligere modeller.

Pris: 1600 kr

www.newbalance.com

12-serien fra New Balance er en bestselger. En pålitelig og robust asfalttraver med mange tilhengere blant litt konservative løpere med kraftig overpronasjon. Likevel har den aldri vært særlig nyskapende. Til nå.

Den nyeste versjonen av klassikeren er oppdatert på stort sett alle punkter og fremstår som en moderne, relativt lett og dynamisk sko. Det er først og fremst fem ting som bidrar til den opplevelsen: Den har blitt lettere (den er nå nede i 309 gram for en US 9,5). Den lavere profilen (8 mm dropp fra hæl til forfot). Den ekstremt velsittende overdelen. Den smidigere forfoten og en litt mykere pronasjonskile som gjør at pronasjonen bremses mildere og mer gradvis enn på tidligere modeller som hadde en kraftig plastkile.

De fem nyhetene fungerer glimrende sammen og gjør at 1260v3 byr på den beste løpeopplevelsen vi har hatt i en New Balance 12-serie. Dette er ingen konkurransesko, men fungerer glimrende på rolige eller halvraske turer. Nyskapningene har likevel gitt litt svakere pronasjonsstøtte, så sjekk det hvis du er tung og trenger mye støtte.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: