Fakta: Nøytrale løpesko med myk og fleksibel såle. Pustende knit-overdel. 4 mm hældropp. Vekt: 260 gram (str. 44,5).

Nike Free-sko til løperen

Nike Free RN Distance er den nyeste versjonen av Free-skoen, og den er svært vellykket! Skoen er lett og myk og gir masse støtdemping.

## Nike Free RN Distance | |

Konklusjon: En svært spennende sko til alt fra intervaller til restitusjonsturer, men oppbygningen stiller store krav til føttene og benas styrke, så gå forsiktig til verks.

Pluss: Myk og rikelig støtdemping. Dynamisk løpeopplevelse. Prisen.

Minus: Litt løs overdel. Lett for at småstein og grus fester seg i sålen.

Pris: 1250 kr.

www.nike.com

Nikes Free-sko har vært en av deres største salgssuksesser noensinne. Men skoene har egentlig vært mer populær som fritidssko enn løpesko. Det vil Nike endre på med den nye Free RN Distance.

Skoen er bygget opp som en tradisjonell Free-sko, men sålen er laget med et skikkelig lag av Nikes støtdempende, fjærende materiale Lunarlon, som vi kjenner fra mer konkurransepregede sko.

Det utgjør en kjempeforskjell, for skoen rikelig med støtdemping, samtidig som den er mer responsiv enn den litt slappe opplevelsen man ofte kan få i en tradisjonell Free-modell.

Ellers oppleves den som en typisk Free-sko. Den myke sålen er supersmidig og lar foten jobbe fritt. Overdelen har fått mer hold på grunn av litt Flywire, men er fortsatt lett, romslig og sokkeaktig rundt foten.

Les også

Kanskje du er interessert i ...

Vi anbefaler

Fant du ikke det du lette etter? Søk her: